Всичко започна преди повече от 50 години...


1964-1967 – Началото на една история за успеха на предприятието Айнхел 
Ханс Айнхел, собственик на магазин за инсталационни материали в Ландау ан дер Исар, предлага на своя племеник Йозеф Танхубер да поеме управлението. По това време никой не може да предвиди какви последствия ще има това. По това време Йозеф учи в чужбина и събира опит. Младият и амбициозен електро-машинен инженер има съвсем други планове за своето бъдеще, различни от тези да помага в магазина на чичо си. 
В крайна сметка се остава да бъде убеден и започва работа. За много кратко време той развива свои идеи за визия и нови продукти, което дава тласък на бизнеса и поставя основите на една успешна история, която се развива и до днес. Йозеф Танхубер запазва името на чичо си, който е разпознаваем и по този начин дава име на всички бъдещи проекти в областта електроинструменти и градина – Айнхел.
От 1968-С предприемачески дух към интернацианални мащаби
От Ландау към целия свят.
Започва производство на трансформатори, зарядни устройства, макари за маркучи.   За градината в Ландау се произвеждали парници и грилове.
По това време изнасят точка на производство в Испания.
Собственикът Йозеф Танхубер е един от първите предприемачи в Европа, които вижда потенциала на азиатския пазар за производство. Контакти в Хонконг, Тайван, Тайланд създават основа за дългосрочна стратегия на интернационализиране на производството и продажбите.
Днес  Айнхел Германия има дъщерни дружества в Европа, Австралия, Южна Америка и асоциирани партньори в цял свят.
Айнхел България е от една успешните дъщерни фирми.

Марково качество на разумна цена

 

Това е философията, която Einhell следва, за да разработва и продава продукти на домашните майстори и занаятчии за дома, градината и свободното време. От самото начало, най-важните фактори за успех, остават последователно високото качество на нашите продукти и атрактивната ценова политика, фокусирана върху устойчивост и постоянство. Нашата продуктова политика се базира върху способността да се реагира по-бързо, с повече гъвкавост и иновативност от конкуренцията. Нашето мото е „да се придвижваме напред, когато другите тъкмо пристигнат, където ние вече сме били”.

Компанията оперира по целия свят, за да посрещне нуждите на специализирани магазини, поръчки по интернет, градински центрове и вериги хипермаркети. Дъщерните предприятия и асоциирани партньори по света дават възможност на Einhell да предоставя високо ниво на обслужване. Дъщерните компании  по света осигуряват местно присъствие за обслужване на клиентите. Партньорите по света продават продуктите на Einhell лицензирано, използвайки собствените си брандове.

Дизайнът, както и качеството, отличават продукта. Всички бъдещи продуктови разработки ще се отличават с уникална, отличителна форма и дизайн.

Айнхел по света

Айнхел Германия АД със седалище в Ландау развива и продава решения за майстора – занаятчия в дома, градината и свободното време и се утвърждава като водеща фирма в тази област в световен мащаб.

В повече от 40 страни по света, вече над 50 години, Айнхел е компетентният Ви партньор в областта на електро-инструменти, стационарни машини, градинска и водна техника.

В Айнхел има над 1400 служителя и прави годишен оборот от около 500 милиона евро.

Под мотото „Айнхел – добре направено!“Айнхел Германия отговаря на нарастващите изисквания на пазара за качество, иновации и технологии в своите продукти и покрива критериите за оптималност на цена-качество.

Фокусът е върху заздравяване на пазарните позиции „Марково качество на най-добра цена“ и с това достигане на възход и  международен растеж.

Ако търсите наш продукт, имате нужда от сервиз или имате въпроси, не се колебайте и контактувайте с нас!

Партньори в България

Рекламни материали